پایان نامه دانش‌آموخته دکترای دانشگاه کاشان اثر برگزیده نوزدهمین جشنواره ملی پایان نامه سال شد

۱۰ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۸ کد : ۱۸۳۶۴ اخبار دانشگاه

پایان‌نامه "مهدی سعیدی" دانش‌آموخته دکترای زبان و ادبیات فارسی با عنوان "گونه‌شناسی و جریان پژوهشی ادبیات داستانی برون‌مرزی ایرانی (از مشروطه تاکنون)" اثر برگزیده نوزدهمین جشنواره ملی پایان‌نامه‌های سال انتخاب شد.

این پایان‌نامه تحت راهنمایی دکتر حسین قربان‌پور در گروه علوم انسانی شاخه ادبیات معاصر به عنوان اثر برگزیده انتخاب و شایسته تقدیر شد.

مراسم پایانی بیست و هشتمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی و نوزدهمین دوره جشنواره ملی پایان‌نامه سال دانشجویی از سوی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، همزمان با اولین روز هفته کتاب و کتابخوانی روز دوشنبه (۲۴ آبان‌ماه) در تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد.

لازم به ذکر است  در این جشنواره ۶۰۲ کتاب و ۵۲۸ پایان‌نامه ارسال شد که پس از داوری در ۴ مرحله، ۱۵ اثر در کتاب سال و ۱۴ اثر در پایان‌نامه سال به عنوان برتر انتخاب شدند.

کلید واژه ها: جشنواره ملی پایان‌نامه‌های سال دانشگاه کاشان