ارائه سخنرانی دانشجویان دانشگاه کاشان در کنگره بین‌المللی ریاضی آفریقا

۱۰ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۲ کد : ۱۸۳۵۹ اخبار دانشگاه

رئیس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان از ارائه سخنرانی دانشجویان و محققان این دانشگاه در شصت و چهارمین کنگره بین المللی کشور آفریقای جنوبی خبر داد.
دکتر حسن دقیق افزود: در روز نخست این کنگره کوروش مودت نژاد دانشجوی کارشناسی رشته ریاضی این دانشگاه و دکتر فرزانه غلامی‌نژاد مقاله خود را به صورت سخنرانی ارائه کردند و در روز سوم این کنگره هم دو دانشجوی دیگر این دانشگاه دکترعلی قلاوند و سیدعلی محمدیه به ارائه سخنرانی خواهند پرداخت.
وی با بیان اینکه کنگره بین‌المللی سالانه در یکی از کشورهای دنیا برگزار می شود، خاطر نشان کرد: مودت نژاد و محمدیه نخستین دانشجویان دوره کارشناسی ریاضی هستند که در کنگره بین المللی ارائه سخنرانی خواهند  داشت.

گفتنی است سید علی محمدیه سال گذشته به عنوان پژوهشگر برتر دوره کارشناسی دانشگاه معرفی شدند.

کلید واژه ها: کنگره ریاضی دانشکده ریاضی دانشگاه کاشان