برگزیدگان بخش درون دانشگاهی چهاردهمین جشنواره بین المللی حرکت معرفی شدند

۲۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۶ کد : ۱۸۲۹۰ اخبار دانشگاه

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: بخش درون دانشگاهی چهاردهمین جشنواره بین المللی حرکت با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

دکتر مزروعی با اشاره به اینکه جشنواره درون دانشگاهی حرکت از شهریور تا آبان ماه امسال ادامه داشت افزود: 9  انجمن در حوزه‌های رقابتی «انجمن برتر، فعالیت خلاقانه، نشریه، مسابقه، محتوای دیجیتال، کارآفرینی، بخش ویژه، کتاب، اختراع» در این جشنواره شرکت و بایکدیگر به رقابت پرداختند که پس از داروی نهایی دو انجمن که بیشترین امتیاز را کسب نمودند به عنوان انجمن های برتر معرفی شدند.

وی انجمن علمی علوم تربیتی به دبیری مرجان کیانفر، انجمن علوم کامپیوتر به دبیری فائزه موحدی را از برگزیدگان این جشنواره عنوان کرد.

جشنواره ملی حرکت ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی و با تأکید بر هم ­افزایی، تکثیر ایده­ های خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمن‌های علمی دانشجویی همه ساله توسط وزارت علوم برگزار می‌شود. ابتدا در دانشگاه جشنواره درون دانشگاهی برگزار شده و سپس آثار برگزیده برای جشنواره ملی ارسال می‌گردد.

کلید واژه ها: چهاردهمین جشنواره بین المللی حرکت دانشگاه کاشان