ارتقا آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان از سطح فعال به سطح توانمند

۱۳ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۷ کد : ۱۸۲۵۲ اخبار دانشگاه

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان گفت: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان از سطح فعال به سطح توانمند ارتقاء یافت.

دکتر مجید منعم زاده افزود: شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای افزایش بهره وری زیرساخت های آزمایشگاهی کشور، عملکرد مراکز عضو شبکه را به صورت مستمر پایش می کند.

وی خاطر نشان کرد: در این رقابت سازنده، توسعه کمی و بهبود کیفیت خدمات آزمایشگاهی، ارتقای مشتری مداری و همچنین ترویج فرهنگ به اشتراک گذاری و فعالیت شبکه‌ای، در بین مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، رواج داده می‌شود و آزمایشگاه‌ها بر اساس دستورالعمل ارزیابی، برای کسب امتیاز در هر کدام از شاخص‌های ذکر شده، رقابت می‌کنند.

دکتر منعم زاده با اشاره به اینکه  در هفتمین دوره ارزیابی عملکرد آزمایشگاه های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی بر اساس عملکرد آزمایشگاه ها در سال 1399، فعالیت 380 مجموعه آزمایشگاهی (شامل 426 آزمایشگاه) مورد ارزیابی قرار گرفته است، افزود: بر اساس نتایج هفتمین دوره ارزیابی عملکرد آزمایشگاه های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با توجه به سطح بندی آزمایشگاه ها (عضو آزمایشی، فعال، توانمند، ممتاز، پیشرو) آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان یک پله صعود داشته و از آزمایشگاه فعال به آزمایشگاه توانمند ارتقا پیدا کرده است.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به پیشرفت های حاصله در گرفتن استاندارد ISO 17025 و افزایش تعداد دستگاه ها و آنالیز ها و همت کارشناسان پر تلاش آزمایشگاه مرکزی، رسیدن به بالاترین سطح، یعنی سطح پیشرو، ان شالله در دو سال آینده دور از دسترس  نخواهد بود.

کلید واژه ها: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان دانشگاه کاشان