رایزنی برای همکاری‌های مضاعف شهرک علمی، تحقیقاتی اصفهان و پارک غیاث‌الدین جمشید کاشانی

۰۳ آبان ۱۴۰۰ | ۲۱:۳۱ کد : ۱۸۲۲۱ اخبار دانشگاه

با آغاز بکار و فعالیت پرشتاب پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی در ساختمان حضرت آیت الله یثربی دانشگاه کاشان (انتهای خیابان طالقانی) فصل مؤثر و هدفمندی از همکاری های عملیاتی و اجرایی شهرک علمی، تحقیقاتی اصفهان و دانشگاه کاشان در بستر این پارک فراهم شده است.

این ساختمان معظم، روزانه سرشار از حضور پرنشاط جوانان صاحب ایده و پر توان در قالب شرکت‌های دانش بنیانی است که با تولید محصولات علمی، صنعتی، هنری و دانشی و .... پیشرفت‌هایی چشم‌گیر و خیره کننده داشته اند.

دکتر جعفر قیصری رئیس شهرک علمی، تحقیقاتی اصفهان در دیدار با دکتر عباس کتابی سرپرست دانشگاه کاشان ضمن تبیین و تشریح رهاوردهای همکاری چند ساله گذشته، بر تداوم همکاری ها تاکید کرد.

کلید واژه ها: پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی شهرک علمی، تحقیقاتی اصفهان دانشگاه کاشان