بسیج بازوی مشورتی و عملیاتی مدیریت دانشگاه

۰۳ آبان ۱۴۰۰ | ۲۱:۱۱ کد : ۱۸۲۲۰ اخبار دانشگاه

نمایندگان تشکل های مختلف بسیج اساتید از کانون بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای استان اصفهان، کانون بسیج اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان کاشان، کانون بسیج اساتید دانشگاه کاشان، جانشین ناحیه مقاومت بسیج کاشان، مسئول بسیج دانشجویی ناحیه مقاومت بسیج کاشان، رئیس مجمع عالی بسیج شهرستان کاشان با حضور در دفتر سرپرست دانشگاه کاشان با تبریک انتصاب دکتر عباس کتابی بر عزم همدلانه کانون های مختلف بسیج در همراهی با مدیریت دانشگاه تاکید کردند.

از جمله محورهای مطرح شده در این نشست عبارت بود از:

رویکرد حل المسائلی بسیج در دانشگاه، برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، افزایش آگاهی‌های سیاسی بصیرتی، جریان شناسی، تشکیل کارگروه‌های علمی و اجرایی، هم افزایی بسیج‌های دانشجویی، اساتید و کارمندان دانشگاه و .....

کلید واژه ها: بسیج بسیج کارکنان بسیج اساتید کانون بسیج اساتید دانشگاه ها احیه مقاومت بسیج دانشگاه کاشان