کاشان، خاستگاه خیّرین و لبریز از بنیادهای مردم نهاد

۲۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۴ کد : ۱۸۲۰۷ اخبار دانشگاه گزارش تصویری

دارالمؤمنین کاشان از دیرباز در کنار همه ممتازی‌ها و سرآمدی‌هایش، شهری ترتیب یافته و برخاسته از همت و حمایت مردمش بوده است.

بنیادهای خیّرین در زمینه‌های مختلف در این شهر مؤثر وهدفمند، فعال‌اند. از خیّرین سلامت تا خیّرین مسکن، از خیّرین آ‌موزش و پرورش تا خیّرین آموزش عالی، از خیّرین دیه تا خیّرین ورزش و ... در کنار صدها صندوق و مؤسسه، انجمن، کانون، مجمعِ مردم نهاد، همه در پیِ دستگیری از هم نوعان و بسترسازی توسعه و پیشرفت و تأمین زیرساخت‌ها و نیازهای شهر هستند.

حاج محمد کتابچی مدیرعامل و  محمود خدمتی و حاج جواد شبانی اعضای هیات مدیره مجمع خیّرین مدرسه‌ساز با حضور در دفتر دکتر عباس کتابی، سرپرست دانشگاه کاشان با تبریک این انتصاب، بر ضرورت تعامل‌های بنیادهای خیرین منطقه تأکید کردند و ضمن ذکر سوابق همراهی‌های پیشین و نیز داشته‌ها و شاخصه‌های این دیار کهن، استمرار همگامی‌ها را خواستار شدند.