۱۶۷۴ دانشجو در دوره کارشناسی ۱۴۰۰دانشگاه کاشان پذیرفته شدند

۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۳ کد : ۱۸۱۵۷ اخبار دانشگاه

مدیر آموزشی دانشگاه کاشان از پذیرفته شدن یک هزار و 674 دانشجو در دوره کارشناسی 1400 این دانشگاه خبر داد و گفت: 963  نفر از پذیرفته شدگان خانم و 711 دانشجو آقا هستند.

دکتر علی نجفی ایوکی افزود: یک هزار و 232 دانشجو در دوره روزانه و 442 دانشجو هم در دوره شبانه این دانشگاه  در37 رشته گرایش  پذیرفته شده اند.

وی شروع کلاس های دوره کارشناسی را از 17 مهر ماه عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به ویروس کرونا کلاس ها به صورت مجازی مطابق برنامه ریزی اعلام شده توسط گروه آموزشی برای دانشجویان ارائه می شود.

مدیر آموزشی دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه حدود یک هزار و 150 نفر از پذیرفته شدگان تاکنون ثبت نام کرده اند، خاطر نشان کرد: دانشجویانی امکان استفاده از سامانه آموزش مجازی را خواهند داشت که ثبت نام اینترنتی خود را تکمیل و رسید ثبت نام دریافت کرده باشند.

در دانشگاه کاشان بیش از نه هزار دانشجو در بیش از 250 رشته‌- گرایش در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند.

کلید واژه ها: دانشجویان جدید الورود نودانشجویان دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه کاشان آغاز سال تحصیلی