دانش آموخته دکترای دانشگاه کاشان جایزه البرز ۱۴۰۰ را دریافت کرد

۱۰ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۸ کد : ۱۸۱۱۷ اخبار دانشگاه
دانش آموخته دکترای دانشگاه کاشان جایزه البرز ۱۴۰۰ را دریافت کرد

دکتر "سارا عظیمی" دانش آموخته رشته دکترای مهندسی شیمی دانشگاه کاشان موفق به دریافت جایزه البرز 1400 شد.

در جایزه البرز 1400 حدود 59 نخبه ( ۶ دانشمند و ۵۳ دانشجو، طلبه و مخترع) از سراسر کشور به عنوان افراد برگزیده معرفی شدند .

در این رویداد سارا عظیمی دانش آموخته دکترای مهندسی شیمی دانشگاه کاشان به عنوان یکی از نخبگان برتر علمی کشور برگزیده شد.

بنیاد فرهنگی البرز در سال 1342 شمسی با هدف کمک به اشاعه فرهنگ  ترویج و توسعه علم در کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش آموزان برگزیده و نوباوگان و نوجوانان با استعداد ایرانی، از طریق اعطای جایزه البرز به همت مردی خیراندیش و نیک سیرت، مرحوم حسینعلی البرز تاسیس و وقف گردیده است که طی بیش از نیم قرن، چندین هزار نفر از نخبگان برتر علمی کشور  را مورد حمایت و تشویق قرار داده است.

از دیگر افتخارات این دانش آموخته موفق دانشگاه کاشان:

دانشجوی برگزیده در مقطع دکتری توسط بنیاد ملی نخبگان.

دریافت جایزه از بنیاد ملی نخبگان جهت گذراندن فرصت مطالعاتی در موسسه تحقیقاتی ماکس پلانک آلمان.

دریافت بورسیه از وزرات علوم، تحقیقات و فناوری جهت گذراندن فرصت مطالعاتی در موسسه تحقیقاتی ماکس پلانک آلمان.

دانشجوی برتر پژوهشی در مقطع دکتری دانشگاه کاشان.

کلید واژه ها: جایزه البرز دانشگاه کاشان بنیاد فرهنگی البرز نخبگان برتر علمی کشور