پیام تسلیت رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت ارتحال علامه حسن زاده آملی

۰۴ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۹ کد : ۱۸۰۹۲ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه

رحلت عالم بزرگ معاصر، جامع علوم مختلف و از ذخیره های گراسنگ حوزه علمیه قم، حضرت آیت‌الله حسن زاده آملی را تسلیت عرض می‌نمایم.

این استاد فرهیخته از معدود بازماندگان سلسله علمای سلف بود که  گنجینه‌ای  از علوم از فلسفه و فقه و عرفان تا ادبیات و ریاضی و نجوم و طب را در خود جای داده بود.

آثار گرانبهای این عالم وارسته سالیان متمادی به عنوان مرجع تحقیقات و تتبعات علمی طلاب و دانش پژوهان و سلوک رفتاری و اخلاقی‌اش درس‌آموز معرفت‌جویان  خواهد بود.

از افتخارات دانشگاه کاشان میزبانی از حضور روحانی و معنوی این استاد جامع علوم حوزوی در آبانماه 1379 و سخنرانی ارزشمندشان در افتتاحیه همایش بین‌المللی غیاث‌الدین جمشید کاشانی است که برگی زرین در حافظه تاریخی این مرکز علمی به شمار می آید.

از درگاه خداوند سبحان علو درجات این وارسته واصل و توفیق بهره‌مندی جامعه  از کوثر فیاض آثار ایشان را مسئلت می نمایم.

دکتر عباس زراعت
رئیس دانشگاه کاشان