متن پیام تبریک رئیس دانشگاه کاشان به شهردار کاشان

جناب آقای دکتر حسن بخشنده امنیه

شهردار محترم کاشان

سلام علیکم

با احترام؛ انتصاب جنابعالی را به عنوان شهردار کاشان تبریک عرض می‌نمایم. شهر کاشان شهری دیرین با ویژگی‌های ممتاز و مبرز است که در دل کویر نشسته و در قلب تاریخ ایستاده است.

این شهر از یک سو ریشه در تمدنی چندهزار ساله دارد و از دیگر سو خیزشگاه بزرگان و سرآمدان بسیاری بوده است. از سویی منطقه کاشان، منطقه‌ای با پتانسیل‌های بزرگ گردشگری است و از سوی دیگر صنایع بزرگ و کوچک زیادی را در خود جای داده است.

کاشان، دارالمؤمنین است و سابقه دینداری و اعتقاد راسخ مردم این سامان از دیرباز بر همه شئون زندگی شهروندان سایه‌انداز بوده است. کاشان شهر مردم است و همه سرآمدی‌ها و پویایی‌هایش را از مردم سخت‌کوش، نجیب، مؤمن و هوشمند خود دارد.

بی‌شک عرصه خدمت در شهرداری چنین شهری موهبتی بزرگ است که نصیب جنابعالی شده است. انشاءالله به عنوان فردی برآمده از دل علم و دانشگاه، با درایت و همّت و همفکری و تعامل، گام‌های مهم و مؤثری در خدمت‌رسانی به مردم این سامان و به ویژه تحقق چشم‌انداز دانشگاه جامعه محور، بردارید و در این راه قرین تأییدات الهی باشید.

سلامت و سعادتمندی جنابعالی را مسئلت داریم و آمادگی این دانشگاه را برای مشارکت در برنامه‌های توسعه شهری اعلام می‌داریم.

دکتر عباس زراعت

کلید واژه ها: شهردار کاشان دانشگاه کاشان