خدا قوت خیرین و بنیاد حامیان دانشگاه کاشان به کادر درمان

۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۱:۵۰ کد : ۱۷۹۴۶ اخبار دانشگاه

اعضای هیات مدیره بنیاد حامیان به همراه خیر ارجمند مهندس حسین لاجوردی با حضور در کلینیک سلامت دانشگاه کاشان (یکی از مراکز واکسیناسیون کرونا در کاشان ) به کادر بهداشت و درمان مستقر در این مرکز، خدا قوت گفتند و برخی دغدغه ها و نیازمندیهای این مرکز را مورد بررسی قرار دادند .

شایان ذکر است  این مرکز  به منظور فعالیت های مرتبط با  درمانهای ورزشی توسط خیر ارجمند مهندس حسین لاجوردی آماده سازی شده و قرار است   در زمینه زیر ارائه خدمت نماید:

ورزش وبیماری ها

تست های ورزشی

استعداد یابی

سالن های ورزشی برای

وزنه

ایروبیک

پیلاتس

یوگا

ماساژ

مراقبت از پوست

اطاق بازی کودک

برگزاری گارگاههای ورزشی و....

این کلینیک با پیگیری مدیریت تربیت بدنی دانشگاه و حمایت دانشگاه و خیرین در دست تجهیز می باشد

سکانس ماندگار این بازدید اشک شوق خیر محترم بود که پیش استفاده این سالن در امداد رسانی به شهروندان برای تزریق واکسن را مشاهده می کرد.

کلید واژه ها: واکسیناسیون مبارزه با کرونا بنیاد حامیان دانشگاه کاشان تربیت بدنی کلینیک سلامت دانشگاه کاشان بهداشت و درمان