انتشار شماره ۲۵ مجله علمی «کاشان‌شناسی» دانشگاه کاشان

۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۳ کد : ۱۷۹۳۵ اخبار دانشگاه

دوره جدید و شماره بیست و پنجم مجله علمی «کاشان‌شناسی» مرکز پژوهشی کاشان‌شناسی دانشگاه کاشان منتشر شد.

مدیر مسئول این مجلة علمی گفت: در این شماره، هفت مقاله علمی از اعضای هیات علمی، نویسندگان و محققانِ دانشگاه کاشان و سایر دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور به چاپ رسیده است.

دکتر امیرحسین مدنی افزود: محمدطاهر نقّاش کاشانی: شاعر ذوفنون دورة صفوی: محمدرضا غیاثیان و ندا اسدی چیمه// بازشناسی (زمان و مکان تولید) تُنگ زرّین‌فام منسوب به کاشان کاخ اختصاصی نیاوران بر اساس نظریة سبک‌شناسی سفال زرّین‌فام الیور واتسون: اسماعیل نصری و احمد صالحی کاخکی// کتیبة ایلخانی قنات لاالالون بَرزُک: محمد مشهدی نوش‌آبادی// واکاوی شخصیت علمی، اخلاقی و اجتماعی آیت‌الله‌العظمی سید محمد علوی بروجردی (ره): الهام عربشاهی کاشی و عباسعلی فراهتی// بررسی باستان‌شناختی گورستانِ مَرَق در ارتفاعات کاشان: مطالعات اولیه و گاهنگاری: جواد حسین‌زادة ساداتی و لیلا مکوندی// برج دیدبانی چاله قاب نیاسر؛ شناخت و مرّمت با الگوی تعادل پویا: حسین راعی و آویده کامرانی//  اقبالیة کاشان؛ شواهد باستان‌شناسی از پهنة فرهنگی دشتِ کاشان: محسن جاوری و مجید منتظهر ظهوری از عناوین مقالات چاپ شده در این شماره است.

مجلة «کاشان‌شناسی» به عنوان تنها مجلة علمی «مرکز پژوهشی کاشان‌شناسی»، با هدف انتشار مقالات مربوط به تاریخ، فرهنگ، ادبیات، هنر، معماری و مشاهیر حوزة کاشان فعالیت می‌کند. این مجله به صاحب امتیازی دانشگاه کاشان و هیأت تحریریه‌ای متشکّل از استادان دانشگاه کاشان، دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دانشگاه ارومیه و مرکز ملّی تحقیقات علمی فرانسه منتشر می شود.

علاقمندان می‌توانند برای اطلاع بیشتر از مقالات مندرج در این مجله به آدرس: http://sh-kashan.kashanu.ac.ir/ مراجعه کنند.

کلید واژه ها: مجله علمی پژوهشی دانشگاه کاشان کاشان شناسی