مجله علمی «کاشان شناسی» دانشگاه کاشان، موفق به کسب رتبة «ب» از کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم شد

۳۰ تیر ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۹ کد : ۱۷۸۷۰ اخبار دانشگاه

مدیر مسئول این مجله علمی گفت: در تازه ترین رتبه بندی نشریات علمی در ارزیابی سال 1399 و بر اساس آیین نامة کمیسیون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مجلة علمیِ «کاشان شناسی» با یک پلّه ارتقا نسبت به سال قبل، موفق به کسب رتبة «ب» شد.

دکتر امیرحسین مدنی افزود: مجلة «کاشان شناسی» به عنوان تنها مجلة علمی «مرکز پژوهشی کاشان شناسی»، با هدف انتشار مقالات مربوط به تاریخ، فرهنگ، ادبیات، هنر، معماری و مشاهیر حوزة کاشان فعالیت می کند.

این مجله به صاحب امتیازی دانشگاه کاشان در سال1384 آغاز به کار کرد و تا اکنون، بیست و چهار شماره از آن منتشر شده است. علاقمندان می توانند برای اطلاع بیشتر از مقالات مندرج در این مجله به وب سایت مجله با آدرس:  http://sh-kashan.kashanu.ac.ir/ مراجعه کنند.

کلید واژه ها: کاشان شناسی مجله علمی پژوهشی مجله کاشان شناسی دانشگاه کاشان