تقدیر سازمان سنجش آموزش کشور از دانشگاه کاشان برای برگزاری مطلوب آزمون سراسری ۱۴۰۰

۱۲ تیر ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۴ کد : ۱۷۸۰۹ اخبار دانشگاه

سازمان سنجش آموزش کشور در پیامی از دانشگاه کاشان در برگزاری مطلوب آزمون سراسری سال 1400 در این دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.

در این پیام خطاب به نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه کاشان آمده است: بدینوسیله مراتب تقدیر و تشکر معاون وزیر، رییس سازمان، مدیران و کارکنان سازمان سنجش از جنابعالی و همکارانتان برای برگزاری مطلوب آزمون سراسری سال 1400  اعلام می گردد.

پایان ماراتون کنکور سراسری 1400 در دانشگاه کاشان

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان از پایان رقابت آزمون سراسری 1400 با رقابت 811 داوطلب در گروه زبان انگلیسی در حوزه امتحانی این دانشگاه خبر داد.

دکتر قنبرعلی شیخ زاده افزود: این آزمون در 5 گروه آزمایشی هنر، ریاضی، عاوم انسانی، علوم تجربی و زبان های خارجی  به مدت چهار روز همزمان با سراسر کشور در این دانشگاه برگزار شد.

وی  تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در 5  گروه  آزمایشی آزمون سراسری 1400 در حوزه امتحانی این دانشگاه را 5963 داوطلب عنوان کرد و اظهار داشت: در مجموع در 5325 داوطلب در پنج گروه آزمایشی  شرکت کردند و  638 داوطلب غایب بودند.

حدود 130 نفر عوامل اجرایی آزمون سراسری کارشناسی 1400 در حوزه امتحانی دانشگاه کاشان را بر عهده داشتند.

کلید واژه ها: آزمون سراسری دانشگاه کاشان سازمان سنجش