شروع عملیات لوله گذاری شبکه جمع آوری فاضلاب دانشگاه کاشان

۰۸ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۸ کد : ۱۷۷۹۳ اخبار دانشگاه

مدیر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه کاشان از شروع فاز نخست اجرای عملیات لوله گذاری شبکه جمع آوری فاضلاب این دانشگاه خبر داد.

مهندس شهاب الدین بنی طبا کل اجرای این طرح را 13 هزار متر عنوان کرد و افزود: در فاز نخست این طرح حدود  600 متر لوله گذاری  با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد ریال از ردیف مدیریت سبز انجام شده است.

وی  با بیان اینکه مطالعات و امکان سنجی این طرح انجام شده است خاطر نشان کرد: برای اتمام کل این طرح به 130 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

ایشان  هدف از اجرای این پروژه را  تکمیل طرح تصفیه خانه این دانشگاه به منظور ارتقای سطح بهداشت عمومی و جلوگیری از آلودگی آبهای زیرزمینی ویازگردانی چرخه آب عنوان کرد و افزود: با اجرای کامل این طرح، فاضلاب کل دانشگاه به تصفیه خانه منتقل خواهد شد.

کلید واژه ها: فاضلاب شبکه جمع آوری فاضلاب دانشگاه کاشان دفتر فنی و طرح های عمرانی