انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه کاشان به عنوان یکی از ۱۰۰ محقق سرآمد علمی کشور

۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۴ کد : ۱۷۷۴۸ اخبار دانشگاه
انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه کاشان به عنوان یکی از ۱۰۰ محقق سرآمد علمی کشور

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: دکتر "مسعود صلواتی نیاسر" عضو هیأت علمی این دانشگاه به عنوان یکی از 100 نفر محقق سرآمد علمی کشور انتخاب شد.

دکتر مجید منعم زاده اظهار داشت: فدراسیون سرآمدان علمی ایران، تحت حمایت و مدیریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف دستیابی جمهوری اسلامی ایران به مرجعیت علمی جهانی،  در سال 1400 تعداد 100 نفر از محققان کشور را به عنوان سرآمدان علمی انتخاب کرده است که براین اساس دکتر مسعود صلواتی نیاسر  با کسب اعتبار علمی 823 حائز رتبه 17 در گروه الف قرار گرفت.

وی خاطر نشان کرد: این عضو هیات علمی دانشگاه، با توجه به اعتبار علمی، حمایت‌هایی شامل پژوهانه، اعتبار خدمات شبکه آزمایشگاهی و امتیاز جذب محقق پسا دکترا دریافت کرد.

فدراسیون سرآمدان علمی کشور با هدف دستیابی به مرجعیت علمی با تلاش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تدوین و از ابتدای سال ۱۳۹۴ آغاز به کار کرده است و این برنامه در نظر دارد با شناسایی مستمر افراد توانمند و دارای بنیه علمی قوی و ارائه حمایت‌های ویژه از آنان، کشور را به سمت مرجعیت علمی در منطقه سوق دهد.

کلید واژه ها: دکتر مسعود صلواتی نیاسر فدراسیون سرآمدان علمی ایران دانشگاه کاشان دانشمندان برتر