قرار گرفتن دانشگاه کاشان میان ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا و رتبه اول میان دانشگاه‌های جامع کشور در رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۱

۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۱ کد : ۱۷۷۲۰ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: بر اساس اعلام موسسه استنادی علوم (ISC) و نتایج رتبه‌بندی تایمز کشورهای آسیایی سال 2021، دانشگاه کاشان در میان 100 دانشگاه برتر آسیا قرار گرفت و رتبه اول میان دانشگاه‌های جامع کشور را کسب کرد.
دکتر مجید منعم زاده با بیان اینکه این رتبه‌بندی  با ارزیابی بیش از 500 دانشگاه مطرح آسیایی صورت پذیرفته است و از ایران تعداد ۴۷ دانشگاه حضور داشته اند، افزود: در این رتبه‌بندی دانشگاه کاشان رتبه هفتم را در بین دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی و آموزشی آموزش عالی کسب کرده است.
وی آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجهه بین‌المللی را از شاخص‌های این رتبه بندی عوان کرد و افزود: دانشگاه کاشان نسبت به سال 2020 ارتقاء یافته و 10 پله صعود کرده است.

پایگاه رتبه‌بندی تایمز یکی از نظام‌های رتبه‌بندی معتبر در سطح بین‌المللی است که در سال ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: رتبه بندی نظام رتبه بندی تایمز پایگاه علوم استنادی علوم جهان اسلام دانشگاه کاشان