تقدیر آیت‌الله سلیمانی از روابط عمومی دانشگاه کاشان

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۵:۴۱ کد : ۱۷۶۳۵ اخبار دانشگاه

آیت الله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان به مناسبت 27اردیبهشت «روز ارتباطات و روابط عمومی» از جمعی از مدیران روابط عمومی شهرستان کاشان از جمله روابط عمومی دانشگاه کاشان تقدیر کرد.

وی در این نشست صمیمانه  نقش روابط عمومی‌ها را در سازمانهای مختلف بسیار مهم و اثرگذار توصیف کرد.
آیت الله سلیمانی گفت: انعکاس واقعی اخبار و رویدادها با چاشنی امیدبخشی به مردم و  بومی‌سازی رسالت های روابط عمومی  هر سازمان از ماموریت های روابط عمومی هاست.

وی افزود: نوع اهمیت دادن مسئولان هر سازمان به روابط عمومی ، تقسیم کار بین روابط عمومی‌های سازمان‌های مختلف و جمع بندی و انعکاس مطلوب فعالیت ها  از دیگر موارد دارای اهمیت در روابط عمومی است.

امام جمعه کاشان برگزاری دوره‌های آموزشی برای کارکنان روابط عمومی و بهره‌گیری از  وسایل ارتباطی نوین را از بایسته‌های این حرفه دانست.

ارائه نقطه نظرات مدیران روابط عمومی و تقدیر  از روابط عمومی های فعال شهرستان، بخش‌های  دیگر این نشست بودند.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان روابط عمومی