نفرات برتر هفتمین جشنواره رویش دانشگاهی معرفی شدند

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۸ کد : ۱۷۶۱۹ اخبار دانشگاه

مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کاشان گفت: هفتمین جشنواره رویش دانشگاهی در دانشگاه کاشان توسط واحد کانونهای فرهنگی هنری مذهبی برگزار و نفرات برگزیده مشخص گردیدند.

حجت الاسلام شیخ زاده افزود: در این دوره از جشنواره با همکاری اساتید ارجمند دانشگاه بویژه در زمینه بخشهای ادبی  و هنری،  شاهد رشد تعداد شرکت کنندگان و نیزآثار دریافتی نسبت به ادوار گذشته بودیم.

وی خاطر نشان کرد: در مجموع بیش از 50 دانشجو با ارسال آثار خود در قالب 22 بخش مختلف به رقابت پرداختند.

حجت الاسلام شیخ زاده با بیان اینکه  115 اثر در زمینه های ادبی، صنایع دستی، هنرهای تجسمی، عکس، فیلم کوتاه، فیلمنامه نویسی، موسیقی، فیلم و ایده پردازی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، افزود: در پایان پس از داوری آثار ارسالی توسط جمعی از اساتید ارجمند در زمینه های مختلف، نفرات برگزیده  انتخاب شدند.

شایان ذکر است نفرات برتر مطابق با سهمیه های اعلامی جهت شرکت در نهمین جشنواره ملی رویش معرفی می گردند.

اسامی نفرات برگزیده هفتمین جشنواره رویش دانشگاهی به شرح ذیل می باشد.ضمن عرض تبریک برای همه این عزیزان آرزوی موفقیت می نماییم.

کلید واژه ها: جشنواره رویش جشنواره درون دانشگاهی دانشگاه کاشان معاونت فرهنگی