نشست مشورتی تشکیل شورای اقتصادی و سرمایه‌گذاری در دانشگاه کاشان

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۲ کد : ۱۷۶۰۷ اخبار دانشگاه

به عنایت به تصویب دستورالعمل اقتصادی و سرمایه‌گذاری دانشگاه کاشان، نشست مشورتی با حضور رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی کاشان برای تشکیل شورای اقتصادی و سرمایه‌گذاری برگزار شد.
در این نشست ماموریت و وظایف معاونت نوآوری و اقتصادی و مفاد دستورالعمل‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.
طبق دستورالعمل اقتصادی و سرمایه‌گذاری، وظیفه سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی و نظارت بر درآمدهای اختصاصی دانشگاه به معاونت نوآوری و اقتصادی واگذار شده است که تا پایان برنامه راهبردی دوم 25 درصد منابع دانشگاه از محل درآمدهای اختصاصی تامین خواهد شد.
بررسی انواع دارایی‌ها و فرصت‌های مالی، بررسی تجارب سایر دانشگاه‌ها در حوزه مالی و سرمایه‌گذاری و تغییر مصادیق هر یک از عناوین مالی و اقتصادی از موضوعات دیگر این نشست بود.
با معرفی اعضای حقیقی شورا، نخستین نشست شورای اقتصادی و سرمایه‌گذاری دانشگاه تشکیل خواهد شد.

کلید واژه ها: شورای اقتصادی و سرمایه گذاری دانشگاه کاشان معاونت نوآوری و اقتصادی