نتایج مسابقات ورزشی دهه فجر کارکنان دانشگاه

۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۵ کد : ۱۷۵۱۰ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از انجام نهمین دوره مسابقات دهه فجر کارکنان خبر داد.

سعید حلاج‌باشی افزود: این جشنواره به صورت تیمی در دو بخش بانوان در رشته های تیراندازی، دارت و فوتبال دستی و آقایان در رشته های تیراندازی، دارت، فوتبال دستی، تنیس روی میز و پرتاب پنالتی بسکتبال برگزار شد.

وی هدف از برگزاری مسابقات را ایجاد شور و نشاط از طریق پرداختن به فعالیت های ورزشی عنوان کرد.

جشنواره ورزشی دهه فجر امسال با حضور 7 تیم در بخش بانوان و همچنین 6 تیم در بخش آقایان به کار خود خاتمه داد.

در پایان نتایج ذیل به دست آمد:

مقام های برتر مسابقات در بخش بانوان:

مقام اول:  الهه ملکیان فینی، فاطمه کاردان، ملیحه حسین زاده.

مقام دوم: نسترن چراغی، آمنه تسلیمی، فاطمه غلامی.

مقام سوم: نرگس پایدار، معصومه بلوری، زهرا شریفی

مقام‌های برتر در بخش آقایان :

مقام اول تیم هم نفس:  غلامعلی ناظمی، محسن شکرریز، محمد عباسیان، مهدی علی ماندی، محمد ناظمی

مقام دوم تیم علوم ریاضی: دکتر علی افتخاری، جلال عسکری، علی اصغر رضایی، مجتبی بهرامیان، حمیدرضا تبریزی دوز

مقام سوم تیم حوزه مالی: سیدمهدی اجتهد‌نژاد، مهدی پورافشین، محمدمزدیان‌فر، مصطفی یزدی، محمدتقی ایمانی مقدم

کلید واژه ها: مسابقه دهه فجر تربیت بدنی ورزش دانشگاه کاشان