شرکت انجمن دانشجویی نانوفیزیک دانشگاه کاشان در نمایشگاه نانو صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری

۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۳ کد : ۱۷۴۶۵ اخبار دانشگاه

انجمن نانو فیزیک  در نمایشگاه نانو مستقر در صندوق نوآوری و شکوفایی آخرین دستاوردها و محصولات دانشجویان و اساتید دانشگاه کاشان را ارائه کرد.

با وجود شرایط کرونا و سخت‌گیری‌های بسیار که در مورد برگزاری و حضور در نمایشگاه‌ وجود داشت، با هماهنگی‌های صورت گرفته و همکاری‌های دکتر همدانیان و دکتر مرادی، دانشگاه کاشان در این نمایشگاه حضور یافت.

در این نمایشگاه که به صورت بازدید تخصصی و مجازی برای عموم بود آخرین دستاوردها و محصولات تولید شده در دانشگاه کاشان به نمایش گذاشته شد.

لوله های مسی پوشش داده شده با فناوری نانو، لوسیون ضد آفتاب گیاهی،نانو جوهر هوشمند و حلال، نانو مایسل حاوی جنسینگ و نانو جاذب پلیمری از جمله محصولات ارائه شده دانشگاه کاشان در این نمایشگاه بود.

دکتر وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی به همراه دکتر سرکار دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری‌نانو در بازدید از غرفه دانشگاه کاشان ومحصولات این دانشگاه بیان داشتند که با پیشرفت خوب دانشگاه کاشان در حوزه فناوری نانو می‌توان امید داشت که با ورود دانش فنی استاتید و دانشجویان به صنعت در سال جهش تولید مشکلات موجود در صنعت کاسته شود.

همچنین دکتر فواد رایزن فرهنگی کشور عراق هم از غرفه نانو دانشگاه کاشان بازدید کرد.

کلید واژه ها: صندوق نوآوری و شکوفایی نانو فیزیک دانشگاه کاشان