بدرقه با حمایل مزین به نام امام حسین (ع)

۲۱ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۰:۱۴ کد : ۱۷۴۴۷ اخبار دانشگاه

در نشستی صمیمانه و لبریز از خاطره و ذکر خوبیها، از سی سال خدمت محمد میرزابیگی، کارپرداز اداره تدارکات دانشگاه تقدیر شد.
آنچه که همکاران در این نشست از روحیه و انگیزه های کاری  میرزابیگی  تعریف کردند شنیدنی و‌ درس آموز بود.
او از معدود همکارانی بود که شبانه روزی در خدمت دانشگاه بود . گاه برای تدارک پیش نیازهای جلسه‌ها و مراسم و همایش‌ها و آزمون‌ها و... از ساعات اولیه بامداد تا پاسی از شامگاه دنبال فراهم آوردن اقلام بود.
وسواس و دقت در خریدها، حسن تعامل با همکاران، خستگی‌ناپذیری و کاربلدی از توصیف هایی بود که همکاران برای محمد میرزابیگی گفتند.
هدیه معنوی این نشست صمیمانه، حمایل مزین به نام مبارک امام حسین (ع) بود که به پاس زحمات چندین ساله ایشان و خانواده اش در برپایی جلسه زیارت عاشورای دانشگاه کاشان به دوشش آویخته شد.

کلید واژه ها: بازنشستگی دانشگاه کاشان تجلیل از بازنشستگان