انتشار شماره ۲۴ مجله علمی «کاشان شناسی» دانشگاه کاشان

۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۹ کد : ۱۷۴۲۹ اخبار دانشگاه

دوره جدید و شماره بیست و چهارم مجله علمی «کاشان شناسی» مرکز پژوهشی کاشان شناسی دانشگاه کاشان منتشر شد.

مدیر مسئول این مجله علمی گفت: در این شماره، هفت مقاله علمی از اعضای هیات علمی، نویسندگان و محققانِ دانشگاه کاشان و سایر دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور به چاپ رسیده است.

دکتر امیرحسین مدنی افزود: مطالعۀ مرکز محلۀ پنجه‌شاه کاشان با تأکید بر نقش زیارتگاه و عناصر معماری و شهری پیرامون: (پژوهشی): حمیدرضا جیحانی؛ محمد مشهدی نوش آبادی؛ حانیه اویسی؛ آذین زیلوچیان// اردهارِ اسطوره‌ای؛ درنگی بر کاشانِ سردسیرِ باستانی: (پژوهشی): محمدرضا مهدیزاده// مطالعۀ جایگاه اشعار فارسی در سفال زرین‌فام سده‌های میانۀ کاشان (با نگاهی به آثار موزۀ آبگینه و سفالینه‌های ایران): (ترویجی): اسماعیل نصری؛ احمد صالحی کاخکی؛ نادر شایگان‌فر// تحلیلی از زندگی و آثار خواجه حاجی معزالدین طاهرآبادی معروف به «خواجه ملک» با تأکید بر وقف نامۀ ایشان: (ترویجی): رضا شجری؛ الهام عربشاهی کاشی// بابا‌افضل کاشانی؛ فیلسوفِ آگاهی و خرد و بیداری: (ترویجی): امیرحسین مدنی// طریق شُطّار» و «وجه خاص» در فتوّت‌نامۀ عبدالرزاق کاشانی: (ترویجی): امیدرضا پیغمبری و بررسی گونه‌های اقتباس‌ قرآنی در منهاج البراعه قطب راوندی: (ترویجی): محمد سبحانی نیا از عناوین مقالات چاپ شده در این شماره است.

مجلة «کاشان شناسی» به عنوان تنها مجلة علمی «مرکز پژوهشی کاشان شناسی»، با هدف انتشار مقالات مربوط به تاریخ، فرهنگ، ادبیات، هنر، معماری و مشاهیر حوزة کاشان فعالیت می کند. این مجله به صاحب امتیازی دانشگاه کاشان و هیأت تحریریه ای متشکّل از اساتید دانشکده های «ادبیات و زبان های خارجی» و «معماری و هنر» دانشگاه کاشان و تعدادی از دیگر اساتید کاشان پژوه در سال1383 آغاز به کار کرد و اولین شمارة آن در بهار سال 1384 منتشر شده است.

علاقمندان می توانند برای اطلاع بیشتر از مقالات مندرج در این مجله به آدرس: http://sh-kashan.kashanu.ac.ir/ مراجعه کنند.

کلید واژه ها: کاشان شناسی مرکز پژوهشی کاشان شناسی دانشگاه کاشان مجله علمی پژوهشی