رشد ۲۰ درصدی تسهیلات دانشجویی دانشگاه کاشان

۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۶ کد : ۱۷۳۳۸ اخبار دانشگاه

مدیر دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: صندوق رفاه دانشجویان مبلغ 25 میلیارد و 249میلیون ریال تسهیلات در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399  به دانشجویان این دانشگاه پرداخت نموده  که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن 20 درصد رشد داشته است.

جواد دقیق افزود: این تسهیلات در قالب وام های تحصیلی، شهریه، مسکن، ضروری، دکتری، ویژه دکتری به 855 دانشجو پرداخت شده است.

وی بیشترین میزان وام های پرداختی از سوی صندوق رفاه دانشجویان به دانشجویان را وام تحصیلی به مبلغ شش میلیارد و 807 میلیون ریال عنوان کرد و افزود: این میزان وام را 431 دانشجو دریافت کردند.

مدیر دانشجویی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: در نیمسال اول امسال همچنین به 166 دانشجوی دکتری  حدود 7 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.

وی به پرداخت 3 میلیارد و 300 میلیون ریال تسهیلات مسکن به 22 دانشجوی این دانشگاه در نیمسال اول سال جاری اشاره کرد و افزود: در همین مدت 4 میلیارد و 910 میلیون ریال هم به 109 دانشجو وام ضروری داده شده است که  69%  افزایش داشته که اکثر این افزایش جهت وام خرید گوشی هوشمند و وسایل فضای مجازی بوده است.

کلید واژه ها: تسهیلات تسهیلات دانشجویی وام دانشجویی دانشگاه کاشان صندوق رفاه دانشجویان معاونت دانشجویی مدیر دانشجویی