همزمان با دهه فجر سالن سردار شهید سلیمانی دانشگاه کاشان به بهره برداری رسید

۱۴ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۰ کد : ۱۷۲۶۷ اخبار دانشگاه

همزمان با چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام الله دهه مبارک فجر، سالن پژوهشکده انرژی و مرکز نوآوری و تجاری سازی دانشگاه کاشان که به نام  سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نامگذاری و مزین شده است با حضور آیت الله سلیمانی نماینده  ولی فقیه و امام جمعه کاشان و دکتر محسن پالیزبان مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به بهره برداری رسید.

رئیس پژوهشکده انرژی دانشگاه کاشان گفت: برای این سالن با ظرفیت حدود یکصد صندلی حدود یک میلیارد و 600 میلیون ریال هزینه شده است.

دکتر سعید گلابی با بیان اینکه برای تجهیز این سالن از محل اعتبارات معاونت ریاست جمهوری هزینه شده است افزود: این سالن مجهز به سیستم های  ویدئو پروژکتور، صوتی، کفپوش  و موکت است که برای مجموعه دانشگاه و افراد بیرونی قابل استفاده است.

کلید واژه ها: سردار سلیمانی دانشگاه کاشان ایام الله دهه فجر سالن سردار سلیمانی افتتاح طرح های دهه فجر