برگزیدگان مسابقه روایت مجازی اساتید دانشگاه ها

۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۰ کد : ۱۷۲۵۳ اخبار دانشگاه

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان از برگزاری مسابقه روایت مجازی با همکاری معاونت پژوهشی این دانشگاه خبر داد.

دکتر اسماعیل مزروعی هدف از برگزاری این مسابقه را مشخص شدن چالش های تدریس در فضای مجازی و مشخص شدن راهکارهای خلاقانه اساتید برای غلبه بر این چالش ها عنوان کرد و افزود: در این مسابقه اساتید به بیان تجربیات ارزشمند تدریس خود در ایام کرونا ​در فضای مجازی پرداختند.

وی با اشاره به اینکه آموزش عالی در قرن حاضر به دنیای مجازی تسری یافته است و با شیوع ویروس منحوس کرونا اساتید از طریق اینترنت با دانشجویان در تعامل و ارتباط بوده و این نوع رابطه استاد و شاگردی از قالب فضای حقیقی و حضوری به فضای غیرحضوری و مجازی تغییر شکل داد ه است، خاطر نشان کرد: با توجه به تجربیات اساتید مختلف در رشته های گوناگون در امر تدریس، جمع آوری و احصاء تلاش اساتید در سراسر کشور در فضای مجازی باعث رشد و بالندگی هر چه سریعتر و بهتر تدریس در این فضا خواهد شد.

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان با بیان اینکه پس از مراحل داوری دکتر محمد رضا رسولی، دکتر شکوفه ماسوری، دکتر زهرا رحیمی به عنوان برگزیدگان این مسابقه انتخاب شدند، افزود: پس از برگزاری این مسابقه، کتاب الکترونیک به منظور اشتراک تجربیات اساتید تالیف و به چاپ خواهد رسید.

کلید واژه ها: مسابقه مجازی دانشگاه کاشان ارتباطات فرهنگی