استمرار سنت اهدا کتاب به دانشگاه کاشان

۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۷:۱۶ کد : ۱۷۲۴۷ اخبار دانشگاه

785 عنوان کتاب از کتابخانه شخصی زنده یاد حجت الاسلام دکتر ابوالقاسم ارمی عضو هیات علمی گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به دانشگاه کاشان اهدا شد.

مسئول کتابخانه علوم انسانی دانشگاه کاشان موضوع این کتابها را حقوقی و عمومی عنوان کرد و افزود: یکی از فواید و کارکردهای وقف، توسعه کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی است که با فراهم شدن این مهم، اسباب ترویج فرهنگ مطالعه در بین افراد به خصوص نسل جوان و دانشجویان فراهم می شود.
رمضانعلی خدمتکار با تاکید بر اهمیت ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه اظهار داشت: سهم کتاب در انتقال دانش‌ به مراتب بیشتر و فراتر از دیگر ابزار آموزشی است.
وی با اشاره به استمرار این سنت حسنه در بین اعضای هیات علمی خاطر نشان کرد: این اقدام بسیارارزنده و قابل تقدیر است و می تواند علاوه بر غنی سازی منابع کتابخانه های عمومی در ترویج فرهنگ اهدای کتاب در جامعه اثرگذار باشد.
مسئول کتابخانه علوم انسانی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: در کتابخانه علوم انسانی این دانشگاه،  154 هزار و 832 جلد کتاب فارسی و عربی و 30 هزار جلد کتاب انگلیسی برای استفاده  قرار دارد.

کلید واژه ها: اهداء کتاب دانشگاه کاشان وقف کتاب کتابخانه علوم انسانی