آغاز رسمی فعالیت مرکز مهدویت کاشان با محوریت دانشگاه کاشان

۰۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۵ کد : ۱۷۲۳۵ اخبار دانشگاه

آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان نمایندگی امور مرکز آموزشی مهدویت کاشان را به دکتر عباس زراعت واگذار کرد.

امام جمعه کاشان در این حکم خطاب به دکتر زراعت افزوده است: با توجه به سوابق علمی، حوزوی و دانشگاهی و برخورداری از توان اجرایی و با عنایت به تعهد دینی انقلابی و ارادتمندی به خاندان ولایت و امامت، نمایندگی جهت پیگیری امور مهدویت در مراکز آموزش عالی منطقه کاشان را به حضرتعالی واگذار تا انشاالله زیر نظر حجت السلام والمسلمین حاج شیخ علی اصغر قرائتی به رسالت محوله اقدام نمایید.

آیت الله سلیمانی در پایان اظهار کرده است: بدیهی است همکاری رؤسا و مسئولین مراکز یاد شده بر پایه اصولی اعتقادی معطوف به این امر خواهد بود.

مرکز مهدویت کاشان با هدف گسترش و تعمیق فرهنگ مهدویت در سطح جامعه (به ویژه نسل جوان و فرهیخته) و تربیت مبلغ، پژوهشگر و مدرّس مباحث مهدویت و به منظور پشتوانه علمی و فرهنگی فعالیت خواهد نمود.

لازم به ذکر است یکی از اساتید دانشگاه کاشان منزل دو طبقه شخصی خود را در اختیار مرکز مهدویت و دبیرخانه طرح ملی "کاشان؛ پایتخت نهج البلاغه ایران" قرار داده است.

کلید واژه ها: مرکز مهدویت کاشان دانشگاه کاشان امام جمعه کاشان آیت الله سلیمانی