دومین جلسه هماهنگی تدوین برنامه راهبردی فرش دستباف برگزار شد

۰۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۴ کد : ۱۷۲۲۶ اخبار دانشگاه

با دعوت پژوهشکده فرش از صاحبان کارگاه های متمرکز قالی بافی کاشان، دومین جلسه هماهنگی تدوین برنامه راهبردی فرش دستباف برگزار شد.
دکتر احمد اکبری رئیس پژوهشکده فرش ضمن ارائه گزارشی از روند تدوین برنامه راهبردی و اهداف پژوهشکده در جهت ایجاد همکاری و همراهی کلیه فعالان و ذینفعان فرش دستباف در راستای ساماندهی وضعیت فعلی این هنر صنعت، خواستار تعامل و همکاری بیشتر فعالان صنعت و دانشگاه در این حوزه شد و آن را ضروری دانست.
در ادامه جلسه حاضران ضمن بیان مشکلات و چالش‌های فراروی فعالیت خود در فرش دستباف در کارگاه های متمرکز قالی بافی، راه حل هایی را در جهت همکاری بیشتر و بهتر میان دانشگاه و صنعت ارائه دادند که مورد توجه و استقبال دو طرف قرار گرفت.
لازم به ذکر است بر اساس مصوبه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان در سال جاری، تدوین برنامه راهبردی فرش دستباف استان اصفهان و شهرستان کاشان به پژوهشکده فرش واگذار شده است.

کلید واژه ها: پزوهشکده فرش و معماری فرش دستبافت دانشگاه کاشان