شماره ۳۰ مجله مطالعات عرفانی دانشگاه کاشان منتشر شد

۲۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۸ کد : ۱۷۱۸۴ اخبار دانشگاه

سی امین شماره مجله علمی پژوهشی مطالعات عرفانی مربوط به پاییز و زمستان سال 1398 انتشار یافت.

مدیر مسئول این نشریه گفت: در این شماره از مجله 14 عنوان مقاله علمی و عرفانی از محققان و نویسندگان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها ارائه شده است.

دکتر حسین حیدری، "سفالینه‌ها عناصری برای اجتماعی کردن عرفان صائب تبریزی"، "هم‌سنجی سرودۀ منطق الورد محمدعلی الرباوی و منطق‌الطیر عطار نیشابوری"، "خویشکاری و هم‌نوایی اسطوره و عرفان در نسخ تعزیه"، "ساختار چندگانۀ روایت در اسرارنامۀ عطار، نقد روش‌شناسی کتاب ارزش میراث صوفیه اثر عبدالحسین زرین‌کوب"، "تحلیل و تبیین اندیشه‌های عرفانی مولانا و دلالت‌های آن در تربیت سیاسی" و "بررسی تطبیقی الرساله القشیریه با البیاض و السواد ذکر چند نکته و تصحیح چند اشتباه"، را از جمله موضوعات ارائه شده در این شماره از نشریه عنوان کرد.

وی خاطر نشان کرد: "روزبهان و عشق به زیبارویان: تحلیل ساخت‌گرایانۀ تجربه‌های عرفانی روزبهان"،  "حدیث معراج"، "خاستگاه مقامات عرفانی، عرفان زنانه (زبان عرفانی در احوال زنان صوفی و قدیسه‌های مسیحی)"، "دیگری استعلایی و دیگری متعالی در دیوان حافظ"، "ذکر خاموش؛ بررسی تطبیقی زبان دین در آرای مولوی و دیونیسیوس مجعول در مراتب سلوک عارفانه"، "بررسی رویکردهای تأویلی به نمادهای مثنوی درمنابع مثنوی‌پژوهی معاصر" و "اولیای معشوق و کرشمۀ عنایت؛ شرح و تأویل غزلی از دیوان کبیر با نگاهی به جهان‌نگری سلطان‌ولد" از دیگرعناوین مقالات ارائه شده در این شماره منتشر و به چاپ رسیده است.

دکتر حیدری کمک به ارتقای سطح پژوهش در زمینه موضوعات ، مباحٍث ومفاهیم عرفانی در سنت های ادیان مختلف و ایجاد فضا و بستر مناسب برای انتشار به موقع یافته‌های نوین پژوهشگران در زمینه مطالعات عرفانی را از اهداف انتشار این مجله ذکر کرد و افزود: این نشریه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام WWW.ISC.gov.ir و در بانک اطلاعات نشریات کشور: WWW.magiran.com و پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی WWW.SID.ir نمایه می‌شود.

آدرس الکترونیکی مجله مطالعات عرفانی

کلید واژه ها: مطالعات عرفانی مجله علمی پژوهشی دانشگاه کاشان