گزارشی از فعالیت های انتشارات دانشگاه به مناسبت هفته کتاب

۰۲ آذر ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۷ کد : ۱۶۹۷۱ اخبار دانشگاه
انتشار ۲۶ عنوان کتاب از سوی انتشارات دانشگاه کاشان از سال گذشته تاکنون

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان گفت: از ابتدای سال 1398  تاکنون  26 عنوان کتاب در زمینه‌های مختلف علمی متناسب با گروه‌های آموزشی موجود در دانشگاه منتشر شده است و اطلاعات مختصری از هر یک از این کتاب‌ها در صفحه انتشارات دانشگاه موجود است که ان‌شالله در اینده نزدیک با راه‌اندازی سامانه جامع انتشارات فرایند فروش نسخه دیجیتال و کاغذی کتاب نیز آغاز خواهد شد.

دکتر مجید منعم زاده افزود:  با تهیه این سامانه تمامی مراحل از صدور درخواست، طی مراحل داوری، صدور مجوز چاپ و فرایندهای مالی پس از ان به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان سهولت انجام کار و سرعت بخشی به امور و  دسترسی صاحب اثر به مراحل و فرایند انجام کار، را از جمله مزایای راه اندازی سامانه جامع انتشارات ذکر کرد.
در پایان دکتر منعم زاده  از کلیه اساتید دانشگاه دعوت نمود که نسبت به چاپ کتاب های خود از طریق انتشارات دانشگاه اقدام نمایند و افزود: تلاش همکاران  انتشارات  بر استفاده مناسب از بستر مجازی برای  سرعت بخشی مرحله داوری و امکان دسترسی ساده تر به تولیدات علمی همکاران  می باشد.

کلید واژه ها: کتاب انتشارات دانشگاه دانشگاه کاشان