اطلاعیه شماره ۳۲ ستاد مدیریت بحران دانشگاه کاشان

۱۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۹ کد : ۱۶۹۱۲ اخبار و اطلاعیه های کووید۱۹

ابلاغ مصوبات کمیته هماهنگی ستاد مدیریت بحران دانشگاه (اطلاعیه شماره 32)

مصوبه جلسه شماره 32 کمیته هماهنگی مدیریت بحران دانشگاه کاشان (نشست فوق العاده مورخ 99/8/16)

1. نظر به اوضاع بحرانی شهرستان کاشان و در راستای مصوبات جلسه اخیر ستاد ملی کرونا و نیز ابلاغیه بیست و پنجمین جلسه ستاد مقابله با کرونای شهرستان؛ کلیه جلسات اداری دانشگاه کاشان در بازه 17 تا 24 ماه جاری صرفا به صورت مجازی امکانپذیر خواهد بود.

2. ضمن تشکر از تلاش همه عزیزان در انجام بهینه امور؛ لازم است کماکان در ایام دورکاری نسبت به پاسخگویی مکاتبات اداری در اتوماسیون و اقدام متناسب با آن و نیز پاسخ به تماس‌های تلفنی و مراجعات در فضای مجازی در طول ساعات اداری اقدام لازم به عمل آید به گونه‌ای که امور مربوطه به نحو مطلوب و بدون نارضایتی به سرانجام رسد.

3. کلیه کارکنان دارای بیماری زمینه‌ای که قبلا بیماری آنان به تایید مرکز بهداشت دانشگاه رسیده است می‌توانند در هفته پیش رو با هماهنگی با مدیر مربوطه؛ وظایف و مسئولیت‌های خود را در قالب دورکاری انجام دهند.