۲۹۶۸ دانشجو در دانشگاه کاشان پذیرفته شدند

۱۴ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۷ کد : ۱۶۸۹۷ اخبار دانشگاه

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان گفت: 2968 دانشجو برای سال تحصیلی 1400-1399 در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری دانشگاه کاشان پذیرفته شدند.

دکتر قنبرعلی شیخ‌زاده افزود: از مجموع پذیرفته شدگان در این دانشگاه، 53% خانم و 47% آقا هستند که1786 دانشجو در مقطع کارشناسی، 963 دانشجو در مقطع کارشناسی‌ارشد و 219 دانشجو هم در مقطع دکتری پذیرفته شدند.

وی با بیان اینکه ثبت‌نام پذیرفته شدگان بصورت غیر حضوری و اینترنتی از 10 آبان آغاز شده است افزود: امکان برگزاری کلاس‌های الکترونیکی و غیر حضوری دانشجویان جدیدالورود دکتری از 10 آبان و کارشناسی ارشد از 14 آبان و کارشناسی از 17 آبان فراهم شده است.

شایان ذکر است که در دانشگاه کاشان بیش از نه هزار دانشجو در 290 رشته‌-گرایش در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند.

کلید واژه ها: کنکور سراسری پذیرفته شدگان کنکور سراسری دانشگاه کاشان سازمان سنجش آموزش کشور دانشجو