اطلاعیه شماره ۳۱ ستاد مدیریت بحران دانشگاه کاشان

۱۲ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۴ کد : ۱۶۸۸۸ اطلاعیه ها اخبار و اطلاعیه های کووید۱۹

ابلاغ مصوبات کمیته هماهنگی ستاد مدیریت بحران دانشگاه (اطلاعیه شماره 31)

مصوبه جلسه شماره 31 کمیته هماهنگی مدیریت بحران دانشگاه کاشان (نشست مورخ 99/8/11)

1. مقرر شد سرویس‌دهی آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها به دانشجویان کماکان با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و با ظرفیت محدود برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی فراهم باشد.مرکز بهداشت موظف است نسبت به تشدید اقدامات بهداشتی و نظارت بیشتر به فضای آزمایشگاه ها و خوابگاهها و هشدارهای بهداشتی لازم به اساتید و دانشجویان اقدام نماید.

2. مقرر شد زمینه دورکاری  50درصدی کارکنان از چهارشنبه 99/8/14 تا چهارشنبه 99/8/21 برای 6 روز کاری میسر گردد. مدیریت حضور همکاران بر عهده مدیر مستقیم هر حوزه خواهد بود. از آنجا که هیچگونه اضافه کاری برای حضور خارج از این مصوبه به همکاران تعلق نخواهد گرفت، توصیه می‌شود عموم همکاران از ظرفیت ایجاد شده برای دور کاری استفاده نمایند.حضور مدیران در این بازه الزامی است.

3. در خصوص درخواست بسیج اساتید مبنی بر برگزاری مراسم 13 آبان در پردیس مقبرة‌الشهدای دانشگاه با تعداد محدود (حداکثر 50نفر) در فضای باز مطرح و مقرر شد با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی این مراسم برگزار گردد.