دوره‌ مشترک باستانشناسی بین دانشگاه کاشان و دانشگاه ورشو

۲۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۷ کد : ۱۶۷۷۹ اخبار دانشگاه

مدیر گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه کاشان گفت: شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ایجاد رشته تحصیلی باستان‌شناسی (گرایش پیش از تاریخ) در مقطع کارشناسی ارشد به صورت دوره مشترک بین دانشگاه کاشان و دانشگاه ورشو لهستان موافقت نمود.

دکتر علیرضا جوادی با اشاره به اینکه با این مصوبه دانشگاه کاشان در کنار دانشگاه‌های تهران، خواجه نصیر، علامه طباطبایی، گیلان و تربیت مدرس قرار گرفت، افزود: تاکنون بیش از 50 دوره‌ی مشترک بین این دانشگاه ها و دانشگاههای خارج از کشور دایر شده است.

وی خاطر نشان کرد: در این دوره‌ها دانشجو نیمی از دوره ی تحصیل را در یک دانشگاه و نیم دیگر را در دانشگاه دوم می‌گذراند و سپس با دو مدرک یا مدرک مشترک از هر دو دانشگاه فارغ التحصیل می گردد.

دکتر جوادی اهمیت برگزاری این دوره‌های مشترک را  کم هزینه بودن نسبت به تحصیل در خارج کشور، جلوگیری از مهاجرت، ارزآوری برای دانشگاهها و باز شدن دریچه‌های جدید برای همکاری بین المللی بیشتر ذکر کرد.

کلید واژه ها: باستان شناسی دانشگاه کاشان دانشگاه ورشو لهستان