اطلاعیه شماره ۲۷ ستاد مدیریت بحران دانشگاه کاشان

۰۶ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۶ کد : ۱۱۷۰۹ اخبار و اطلاعیه های کووید۱۹

مصوبه جلسه شماره 27 کمیته هماهنگی مدیریت بحران دانشگاه کاشان (نشست مورخ 99/6/22)

1. مقرر شد مرکز بهداشت، مشاوره و درمان دانشگاه طی مکاتبه‌ای به همکاران محترمی که در استفاده از ماسک سهل‌انگاری می‌کنند متذکر شوند برای جلوگیری از اعمال موارد مندرج در دستورالعمل ابلاغی ستادملی کرونا، نسبت به زدن ماسک در محیط اداری اقدام نمایند.

2. مقرر شد مدیریت اداری و پشتیبانی دانشگاه نسبت به تهیه و  توزیع ماسک (به قیمت تمام شده) تا اول مهرماه 1399 بین کلیه کارکنان اقدام نمایند.

3. مقرر شد تمهیدات لازم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اسکان و تغذیه دانشجویی در نظر گرفته شود. اولویت اسکان و تغذیه دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی تعیین و اعلام خواهد شد.

4.اماکن عمومی خوابگاهها ( سالن تلویزیون؛سالنهای ورزشی و مطالعه و….) تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد ماند.

5. مقرر شد دوره‌های آموزشی رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای نیروهای دانشگاه در سطوح مختلف برگزار شود.

6. مقرر شد کلیه بخش‌های دانشگاه، قبل از برگزاری جلسات عمومی، از ستاد هماهنگی مدیریت بحران مجوز لازم را اخذ نمایند.

7. مقرر شد تا اطلاع ثانوی هیچ جلسه‌ای از سوی نهادهای خارج از دانشگاه در سالن‌های دانشگاه برگزار نشود.