اطلاعیه شماره ۲۵ ستاد مدیریت بحران دانشگاه کاشان

۰۶ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۲ کد : ۱۱۷۰۷ اخبار و اطلاعیه های کووید۱۹

مصوبه جلسه شماره 25 کمیته هماهنگی مدیریت بحران دانشگاه کاشان (نشست مورخ 99/5/25)

1. مقرر شد مدیریت فنی و طرح‌های عمرانی نسبت به تأمین تجهیزات سرمایشی و تهویه ساختمان‌های برگزاری کنکور  اقدام لازم را به عمل آورد..

2. با عنایت به چینش جدید و فاصله‌گذاری بین داوطلبان، مقرر شد الزام همکاری بیشتر کارمندان برای مراقبت آزمون توسط مدیریت پشتیبانی و منابع انسانی به عمل آید.

3. مقرر شد زمینه حضور دو پزشک معتمد در محل برگزاری کنکور میسر گردد.

4. مقرر شد اطلاع‌رسانی لازم برای نحوه برگزاری کنکور قبل از کنکور و نیز مستندسازی حین برگزاری کنکور و رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط روابط عمومی با هماهنگی معاونت آموزشی انجام شود.

5. مقرر شد هماهنگی لازم با مسئولان شهری برای برگزاری مطلوب کنکور و پیشگیری از مشکلات احتمالی انجام شود.

6. مقرر شد اطلاع‌رسانی لازم به داوطلبان و خانواده‌ها توسط روابط عمومی دانشگاه با هماهنگی معاونت آموزشی انجام شود.

7. مقرر شد آزمون زبان دکتری در دانشگاه کاشان در روز چهارشنبه 19 شهریور 1399 با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود.

8. مقرر شد استمرار و ادامه کلاس‌های عملی و کارگاهی دانشکده معماری و هنر مطابق ابلاغیه‌های شورای آموزشی و با برنامه‌ریزی مسئولان دانشکده انجام شود.