اطلاعیه شماره ۲۴ ستاد مدیریت بحران دانشگاه کاشان

۰۶ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۷ کد : ۱۱۷۰۶ اخبار و اطلاعیه های کووید۱۹

مصوبه جلسه شماره 24 کمیته هماهنگی مدیریت بحران دانشگاه کاشان (نشست مورخ 99/5/4)

1. مقرر شد با هماهنگی مراجع ذی‌ربط، امکان حضور و اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها با رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی و رعایت پروتکل‌ها استمرار یابد.

2. با عنایت به نامه شماره 20/6/38654  استانداری اصفهان برگزاری هرگونه همایش ؛سمینار و گردهمایی تاشرایط کاهش شیوع کرونا به صورت حضوری ممنوع می‌باشد.

3. با عنایت به بخشنامه 205730 سازمان امور اداری و استخدامی مورخ 25 تیرماه و بند 9 مصوبات ستاد ملی کرونا جلسه 28 مورخ 21 تیر ماهبر الزامی بودن استفاده از ماسک برای همه اساتید، کارکنان و دانشجویان و ارباب رجوع تأکید شد. لهذا مستند به بخشنامه مذکور چنانچه همکاری از زدن ماسک سرباز زند دانشگاه مجاز به برخورد قانونی خواهد بود.

4. مقرر شد در بازة تعطیلات نسبت به ضدعفونی اماکن دانشگاه اقدام شود.

5. مقرر شد همة پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری فیزیکی در برگزاری کنکور رعایت شود.

6. مقرر شد با توجه به عدم حضور فیزیکی دانشجویان در شرایط کرونا هزینه اخذ شده از دانشجویان در زمینه خودروهای شخصی، به ایشان عودت شود.

7. با توجه به استمرار شرایط خاص بیماری کرونا مقرر شد آیین نامه دورکاری ظرف مدت یک ماه برای طرح و تصویب در هیأت رئیسه و هیأت امناء آماده گردد.

8. مقرر شد توزیع ماسک نیم بها بین پرسنل تأسیسات و فضای سبز انجام شود.