آغاز طرح سه‌شنبه‌های بدون خودرو در دانشگاه کاشان

۰۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۶ کد : ۱۱۶۸۶ اخبار دانشگاه

​مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از شروع طرح سه‌شنبه‌های بدون خودرو در دانشگاه کاشان همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و روز جهانی بدون خودرو در راستای افزایش نشاط و شادابی در جامعه، کاهش آلودگی هوا و  گسترش مدیریت سبز در دانشگاه خبر داد.

سعید حلاج باشی افزود:  این طرح از اول مهرماه با رکاب زدن به وسیله دوچرخه از سطح شهر و از میدان جهاد به سمت دانشگاه و حضور در یادمان شهدای گمنام دانشگاه و مجموعه تربیت بدنی برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه این طرح با استقبال معاونین، مدیران و کارکنان دانشگاه برگزار شد، اظهار امیدواری کرد: این طرح به صورت مستمر روزهای سه شنبه هر هفته در دانشگاه کاشان با استقبال بیشتر همکاران برگزار گردد.

کلید واژه ها: بدون خودرو دوچرخه سواری دانشگاه کاشان تربیت بدنی ورزش سلامت و تندرستی رکاب زدن مدیریت سبز آلودگی هوا