دانشگاه کاشان با دو پله صعود، هفتمین دانشگاه کشور شد

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان گفت: در نخستین انتشار نظام رتبه بندی علوم جهان اسلام آی اس سی، دانشگاه کاشان در سال 1398 با دو پله ارتقا نسبت به سال 1397، در جایگاه هفتم دانشگاه های جامع کشور قرار گرفت.

دکتر مجید منعم زاده افزود: این دانشگاه با 8 پله صعود، از رتبه 17 در سال 1392 به رتبه 9 در سال  1396 و 1397 و رتبه 7 در سال 1398 صعود کرده است.

وی خاطر نشان کرد: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام از سال 1389 دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی کشور را براساس 26 شاخص در قالب 5 معیار کلی پژوهش، آموزش، وجهه بین‌المللی، تسهیلات-امکانات و فعالیتهای اجتماعی، اقتصادی و صنعتی که مهمترین مأموریتهای دانشگاهی را مد نظر قرار می‌دهند، ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند.
دکتر منعم زاده با بیان اینکه  دانشگاه کاشان در شاخص پژوهش پیشرفت چشمگیری داشته است، افزود: این دانشگاه از رتبه 16 در سال 1392 به رتبه 5 در سال 1397 و 1398رسیده است. رتبه دانشگاه کاشان در شاخص پژوهش تنها رتبه تک‌رقمی دانشگاه کاشان در شاخص‌های مختلف است.

انعکاس خبر در رسانه ها:

خبرگزاری ایسنا

خبرگزاری برنا

خبرگزاری قطره

خبرگزاری ویستا

تی نیوز

خبر فارسی

پیام سپاهان

خبربان

میرنیوز

قلم نا

غدیر نیوز