آزمون‌های کاردانی نظام جدید و کارشناسی ناپیوسته ۹۹ در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۱ کد : ۱۱۵۸۳ اخبار دانشگاه

آزمون‌های کاردانی نظام جدید و کارشناسی ناپیوسته 99 همزمان با سراسر کشور با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حوزه امتحانی دانشگاه کاشان برگزار شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه کاشان، تعداد داوطلبان کارشناسی ناپیوسته را 337 داوطلب (163 خواهر و 174 برادر) عنوان کرد و گفت: از این تعداد، 306 داوطلب در آزمون کارشناسی ناپیوسته امسال  در 16 کد رشته شرکت کردند.

دکتر قنبرعلی شیخ زاده افزود: در آزمون مقطع کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی نیز 809 داوطلب ( 328 خواهر و 481 برادر) ثبت‌نام کردند که 90 نفر از داوطلبان غایب و 719 داوطلب حضور داشتند که در 11 کد رشته با یکدیگر به رقابت پرداختند.

کلید واژه ها: کاردانی کارشناسی ناپیوسته دانشگاه کاشان سازمان سنجش معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی داوطلبان آزمون