درخشش کانونهای فرهنگی مذهبی هنری دانشگاه کاشان در هشتمین دوره جشنواره ملی رویش

۰۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۱ کد : ۱۱۵۵۰ اخبار دانشگاه

در هشتمین جشنواره رویش، فعالیتهای فرهنگی هنری دانشگاه کاشان؛ کانونهای فرهنگی دانشگاه کاشان توانستند به کسب 4 رتبه برتر دست یابند.

آیین اختتامیه هشتمین جشنواره ملی رویش با حضور دکتر معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و مسئولین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صورت مجازی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

به گفته دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، 87 دانشگاه و ۵۳۸۰ کانون فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی در این دوره از جشنواره مشارکت داشتند. ۱۶۴۰۰ فعالیت و اثر از سوی دانشجویان به این دوره جشنواره ارسال شد. بیش از ۷۰۰ ایده در این دوره ثبت شد و در بخش چهره‌های فعال کانون‌های دانشگاهی، ۸۰ نفر نامزد شدند.

کانونهای فرهنگی مذهبی هنری دانشگاه کاشان در این دوره موفق به کسب چهار عنوان برتر به شرح ذیل گردیدند:

مقام نخست کانونهای دینی و مذهبی(رضوی، مهدویت و هیئاتهای مذهبی) توسط هیئات دانشجویی فاطمیون

مقام نخست کانونهای ادبی و هنری( هنرهای نمایشی) در بخش کانونهای ادبی و هنری توسط کانون تئاتر

مقام نخست در رشته فیلمنامه نویسی توسط  خانم مهویزانی از کانون فرهنگی هنری رسانه

عنوان شایسته تقدیر در بخش موسیقی گروهی (موسیقی سنتی اصیل) توسط گروه موسیقی کانون موسیقی به سرپرستی آقای علی وفادار

لازم به ذکر است این جشنواره ۲۵ تا ۲۷ مرداد ماه جاری به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.

کلید واژه ها: جشنواره رویش کانون های فرهنگی دانشگاه کاشان