حضور مجلات علمی دانشگاه کاشان در پنجمین جشنواره مطبوعات استان اصفهان

۲۰ مهر ۱۳۸۹ | ۱۵:۳۱ کد : ۱۱۵۵ نشریات

مدیر داخلی مجلات علمی دانشگاه کاشان گفت: مجلات علمی این دانشگاه در پنجمین جشنواره مطبوعات استان اصفهان حضور فعال داشتند.

حسین عبدالهی افزود: در این جشنواره که از 13 تا 16 مهرماه جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های اصفهان برگزار شد، مجلات علمی ـ پژوهشی مطالعات عرفانی و حدیث‌پژوهی و مجله علمی ـ ترویجی کاشان شناخت در غرفه دانشگاه کاشان عرضه شده بود.

به گفته وی، غرفه دانشگاه کاشان در طول برگزاری نمایشگاه مورد استقبال بازدیدکنندگان به ویژه دانشگاهیان قرار گرفت و دکتر رامین معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد، دکتر ذاکر اصفهانی استاندار اصفهان و حسینی مدیر کل ارشاد اصفهان از بازدیدکندگان ویژه غرفه دانشگاه کاشان بودند.

شایان ذکر است تاکنون هشت شماره از مجله علمی ـ پژوهشی مطالعات عرفانی، سه شماره از مجله علمی ـ پژوهشی حدیث‌پژوهی و 5 شماره از مجله علمی ـ ترویجی کاشان شناخت از سوی دانشگاه کاشان منتشر شده است.