ارائه مشاوره تخصصی توسط استاد دانشگاه هوپ لیورپول انگلیس در پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان

۰۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۳ کد : ۱۱۵۴۹ اخبار دانشگاه

رئیس پژوهشکده اسانسهای طبیعی با اشاره به این که دانشگاه کاشان در حرکتی مهم اقدام به جذب متخصصان ایرانی نخبه خارج از کشور نموده گفت: گسترش همکاریهای بین‌المللی در چند سال اخیر در رأس اهداف دانشگاه کاشان قرار گرفته است و در همین راستا همکاری پروفسور دکتر نادرعلی، استاد دانشگاه هوپ لیورپول و مدیر شرکت دارویی اورین فارمای انگلیس به عنوان استاد معین با این پژوهشکده آغاز شده است.

دکتر مریم اخباری اضافه کرد: پژوهشکده اسانسهای طبیعی از هر گونه ارائه خدمات مشاوره ای در حوزه تحقیقات، صنعت و تجارت در سطح استانداردهای جهانی و بین المللی استقبال می کند.
وی افزود: پروفسور دکتر نادرعلی، پزشک، داروساز و متخصص در زمینه تولید دارو، مکملهای دارویی و مواد آرایشی بهداشتی در انگلستان هستند.
دکتر اخباری ضمن تقدیر از این دانشمند برجسته ایرانی افزود: پروفسور دکتر نادرعلی علاوه بر همکاری 6 ساله با دانشگاه کاشان و پژوهشکده اسانسهای طبیعی در دو دوره برگزاری کنفرانس بین المللی گل محمدی نیز  حمایت‌های معنوی و علمی و مادی  داشته اند. ​

کلید واژه ها: پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان دکتر نادرعلی دانشگاه هوپ لیورپول