آغاز رقابت آزمون سراسری کارشناسی ۹۹ در دانشگاه کاشان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی

۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۲ کد : ۱۱۵۲۶ اخبار دانشگاه

آزمون سراسری کارشناسی سال99 با رقابت 914 داوطلب ( 597 داوطلب خانم و 317 داوطلب آقا ) گروه آزمایشی هنر در دانشگاه کاشان همزمان با سراسر کشور آغاز بکار کرد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان به برگزاری آزمون سراسری 99 از 29 مرداد تا اول شهریور در 4 نوبت صبح اشاره کرد و افزود: در مجموع پنج هزار و 945 داوطلب (سه هزار و 493 نفر از این داوطلبان خانم و دو هزار و 452 نفر آقا ) در پنج گروه آزمایشی هنر، علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی، علوم تجربی و زبان های خارجی آزمون سراسری کارشناسی امسال در این حوزه امتحانی ثبت نام کرده اند.

دکتر شیخ زاده خاطر نشان کرد: آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی نیز با رقابت  تعداد 684 داوطلب ( 197 داوطلب خانم و 487 داوطلب آقا) و گروه آزمایشی علوم انسانی با حضور یک هزار و 521 داوطلب ( 895 خانم و 626 آقا) همزمان در صبح روز پنج شنبه 30 مرداد ماه برگزار می شود.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه کاشان بیشترین آمار داوطلبان آزمون سراسری امسال در این دانشگاه را گروه آزمایشی علوم تجربی عنوان کرد و گفت: در گروه آزمایشی علوم تجربی که صبح روز جمعه برگزار می شود، هزار و 993 داوطلب ثبت نام کرده‌اند که یک هزار و 252 نفر خانم و 741 نفر آقا هستند.

دکتر شیخ زاده خاطر نشان کرد: آزمون گروه زبان های خارجی  نیز با رقابت 833 داوطلب ( 553 خانم و 281 آقا) در صبح روز شنبه برگزار می شود.

کلید واژه ها: کنکور سراسری سازمان سنجش آموزش کشور دانشگاه کاشان