شماره سوم مجله حدیث پژوهی دانشگاه کاشان منتشر شد

۲۰ مهر ۱۳۸۹ | ۱۵:۲۹ کد : ۱۱۵۱ نشریات

مدیر مسئول مجله حدیث‌پژوهی دانشگاه کاشان گفت: سومین شماره این مجله علمی ـ پژوهشی منتشر شد.

دکتر محسن قاسم‌پور افزود: بررسی تحولات در فهم روایات اسلامی بر پایه مفهوم گفتمان؛ بررسی موردی روایت «انا قتیل العبره»، روش علامه سید عبدالله شیر در نقد صدوری و متنی حدیث، گونه‌شناسی روایات تفسیری امام رضا(ع) و روایات عاشورایی الفتوح این اعثم کوفی در میزان نقد و بررسی، از مقاله‌های انتشار یافته در این شماره است.

به گفته وی، تأثیر آموزه‌های امام صادق(ع) بر مباحث کلامی شیعه، اصطلاح «اخباری» در سیر تحول مفهومی و جلوه‌ای از حاکمیت قانون گرا در احادیث سیرة رسول‌الله، دیگر مطالب این شماره را تشکیل می‌دهند.

شایان ذکر است مجله حدیث‌پژوهی بر اساس مجوز شماره 10690/3 مورخ 28/12/87 از کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درجله علمی ـ پژوهشی اخذ کرده است.

حدیث‌پژوهی همچنین در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC و پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی ISD نمایه شده است.