پرداخت بیش از ۲۵ میلیارد ریال تسهیلات صندوق فاطمه الزهرا (س) به دانشجویان دانشگاه کاشان

۰۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۲ کد : ۱۱۴۶۶ اخبار دانشگاه

مدیر عامل صندوق قرض‌الحسنه فاطمه‌الزهرا (س) دانشگاه کاشان گفت: از بهمن سال ۸۹ تا پایان سال ۹۸ جمعا مبلغ 25 میلیارد و 500 میلیون ریال ( دو میلیارد و پانصد میلیون تومان) وام به دانشجویان در قالب‌های مختلف پرداخت شده است.
حاج جواد نخی در نشست هیات مدیره صندوق قرض‌الحسنه دانشجویی فاطمه الزهرا(س) اظهار داشت: این وام‌ها در قالب وام‌های قرض‌الحسنه، ازدواج، شاهد، شرافتی، خوابگاه، تغذیه و وام‌های خاص به 6800 دانشجوی واجد شرایط اعطاء شده است.
وی خاطر نشان کرد: به طور متوسط  در هر ماه به طور میانگین بین  40 تا 60 میلیون تومان وام پرداخت شده است.
وی به پرداخت  5میلیارد و 332میلیون و 12 هزار ریال تسهیلات در سال تحصیلی 99-1398 به دانشجویان واجد شرایط اشاره و اظهار امیدواری کرد که با حمایت‌های بیشتر خیرین بتوان تسهیلات بیشتری را به دانشجویان پرداخت کرد.

کلید واژه ها: تسهیلات وام قرض الحسنه صندوق فاطمه الزهرا س وام دانشجویی وام ازدواج صندوق قرض الحسنه دانشگاه کاشان