طرح سلام دانشجو ویژه دانشجویان دانشگاه کاشان از سوی دفتر نهاد رهبری

۰۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۰ کد : ۱۱۴۶۳ اخبار دانشگاه

دوری ایام کرونا هم مانع همدلی و ارتباط با دانشجوها نشد، طرح سلام دانشجو ارتباط تلفنی کارشناسان و مشاوران و مبلغین دفتر نهاد  نمایندگی مقام معظم رهبری با دانشجویان و چند دقیقه مکالمه پر از حرف های نگفته این روزهاست.

سلامی چو بوی خوش آشنایی
برآن مردم دیده روشنایی

طرح" سلام دانشجو" سلامی دوباره است به جویندگان دانایی و پویندگان صراط مستقیم الهی.
سلام دانشجو آینه دل تنگی اهالی پرمحبت محله ای است که دست روزگار آنها را چند روزی از هم به درد جدایی مبتلا کرده، تا برخلاف روال عادی آدم ها که با گرد هم آمدن و دور هم بودن، ابراز محبت و عطوفت و تقسیم لبخند و شادی می کنند، اینبار به عشق ماندن و بودن و به احترام نعمت عظمای صحت و سلامتی، گزینه دوری و دوستی را انتخاب کردند به این امید که روزگار دوباره رخصت رجعت به محله محبوبشان به نام "دانشگاه کاشان" را بدهد.
سلام دانشجو چند دقیقه ای بیشتر میهمان گوش و گوشی های همراه شما نیست.
چند دقیقه توفیق، برای سرزدن به دلهای پاک و زلال جوانان مؤمن انقلابی ایران عزیز
چند دقیقه سراغ گرفتن از تازه واردهای جاده خواستگاری
چند دقیقه تبریک به دوران عقدی ها و خانه بخت رفته ها
چند دقیقه چشم روشنی گفتن به پدر و مادر های دهه هشتاد یا احیاناً دهه هفتادی و آرزوی سلامتی نور چشمانشان

چند دقیقه دعا برای شفای عزیزان دردمند و بیمار خانواده ها و بستگان شما
و البته:
چند دقیقه ابراز همدردی، عرض تسلیت و آرزوی صبر جمیل برای داغ دیدگان و رنج دیده گان روزهای سخت و سرد ابتلا به ویروس منحوس کرونا

سلام دانشجو، طرحی نیست که صفحات بخشنامه ها، دستورها و ابلاغیه ها، گنجایش وسعت آنرا داشته باشد،بلکه برنامه ای برآمده از احساس بیدار والدین خانواده ای است که فرزندانش مدتی است به خانه برنگشته اند و کوهی از دل تنگی و دلواپسی بر سینه هایشان سنگینی می کند.
چیزی از جنس همانی که مادرهایمان می‌گویند :
بگذار مادر شوی تا بفهمی سوز فراق فرزند یعنی چه!!!
سلام دانشجو سرزبان تو هم بود، تو هم دنبال بهانه گفتن و شنیدن بودی....
فقط ما چند روز یا چند ساعت و یا چند دقیقه زودتر دست بکار شدیم!!!
ساعت و زمان این طرح را هم دادیم دست اربابی که سال گذشته همین ساعات و دقایق در تاب و تاب تدارک سفرش بودیم!
راستی از اربعین امسال چه خبر؟
بگذار با روضه ارباب، نفس تازه کنیم برای سلامی دوباره ...

با روضه حسین نفس تازه می‌کنم
وقتی هوای شهر نفس گیر می‌شود
اشک تو تا همیشه جوان می چکد حسین